Климатици във Варна от OXM.bg
Daikin
Телефон за контакти във Варна
Безплатна доставка на климатици от Варна за цялата страна
Количката е празна

Рекламации

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

10-ValiderДоставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез сравняване буквите и символите от заявената и доставената стока.
10-ValiderЦената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
10-ValiderПри несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули. Връщането се допуска при следните условия:

10-ValiderЗаявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от "ОХ-МИРО"ООД електронен адрес за кореспонденция, в срок не по-дълъг от 7 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката;
10-ValiderСтоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от "ОХ-МИРО"ООД – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава), приемо – предавателен протокол;
К10-Validerлиентът съгласува с представител на "ОХ-МИРО"ООД адреса, на който "ОХ-МИРО"ООД желае да получи обратно стоката;
10-ValiderКлиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от представителя на "ОХ-МИРО"ООД адрес.

"ОХ-МИРО"ООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

down
Телефон за приемане на рекламации: E-mail за заявка за рекламация:
41-Telephone0886 144 553 40-E-mailТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.